Zeilen vanuit Athene

Wanneer je vanuit Athene vertrekt zijn er 4 zeilgebieden te bereiken!Flottielje zeilen in Griekenland l Flottielje Griekenland l Zeilen in Flottielje Het is niet voor niets dat men vaak terugkeert, er is altijd wel wat nieuws te zien.

*Je kunt in de Saronische Golf blijven: Aegina, Angistri, Poros, Epidavros, Methana, Korfos, Vathi, Perdika zijn haventjes die je kunt bezoeken, daarnaast zijn er nog veel baaien voor een overnachting op anker. De eenweekse flottieljes blijven veelal in dit gebied.

*Je kunt ook naar de Argolische Golf toe. Hydra, Spetses, Dhokos, Ermioni, Porto Heli, Nafplion, Vivaris, Kilada, Astros, Leonidio (Plaka), Monemvasia, Kiparissia, Yerakas zijn een greep uit de mogelijkheden. Vaar je een tweeweekse route, dan koppelen we de Saronische Golf met de Argolische Golf. Voorbeeld 2 weekse

*De Cyclades liggen, voor de meer ervaren zeiler, ook voor de deur. De Cyclades bestaan uit heel veel eilanden, maar oa: Mikonos, Santorini, Paros, Naxos, Kea, Ios, Tinos, Andros, Koufonissia, Amorgos, etc. Het twee weekse flottielje heeft dit allemaal op de planning Flottielje zeilen in Griekenland l Flottielje Griekenland l Zeilen in Flottieljestaan! Voorbeeld 2 weekse

* De golf van Korinthe is ook een mogelijkheid. Je kunt een dag na vertrek al gelijk door het kanaal van Korinthe en daarna de golf door.

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Neem dan even contact met ons op.